joi, 19 aprilie 2012

Sa bagam coropisnite in chilotii gramaticii.

Si unii chiar au facut-o ca pana la urma ce sa si faci cand esti cocalar cu norma intreaga? Ce atata hi5? Ce atata injurat 'roacheri' pe mess? Si 'spreiu' se termina odata si odata, right? Da` oamenii au dat de casti pentru mp3 sau de ignor pe mess si deja cocalaru` de rand nu mai iesea cu nimic in relief. Asa ca dupa ce s-au gandit profun tot au scos ei ceva, un ceva care cred ca cred ca a intrat prin...muschii dorsali si a iesit pe gura. Au inceput sa scrie! Cei mai avansati ii zic "scris stilizat", iar restul nu-i zic in nici un fel. Rareori mai vin cate unii aruncati de soarta de prin jocurile de socializare si mai baga si aia engleza lor de balta incat iese ceva...ceva...Iese ceva si gata! Si sigur cunosti vreo unu si sigur l-ai auzit exprimandu-si dreptul la opinie in cel mai de amploare mod posibil si sigur in acele momente iti venea sa te dai cu capu de pereti ca i-ai dat accept sau ca i-ai spus ca mai existi si tu in acea comunitate online supranumita `Facebook`. 
Da' revenind la aia mai evoluati: Ii gasesti pretutindeni, la scoala, pe strada, in magazine urland la vanzatoare (Clientu are mereu dreptate! si asta se aplica si in cazul lor). Dar ce te faci cand mai au si telefoane si abuzeaza de mesajelea alea trimitandu-ti un SMS din 5 in 5 min. Cand esti la masa, la TV, cu prietenii, pe buda s.a.m.d., iar toate suna ceva de genu: "Cmf?????????????? vino la mine!!!!" -ma cac, vrei sa vin chiar acum? 
          


















(ptr. sc. la telefon) 
Astea erau (o parte mica) mesajele primite intr-o zi de la o colega. Genu ala de tipa care asteapta sa fie ascultata de toti si e obsedata de: Twilight, jocuri online, papusi, Justin Biber si tot ce se scoate nou in industra muzicala. Plus ca vine in fiecare dimineata si se uita la mine cu un "poker face" mai ceva ca Kristen Stewart asteptand sa o intreb ce vrea sau nu stiu ce... Dar are ambii parinti care predau in scoala deci e normal sa se faca scandal in cancelarie daca cumva a luat un 7 pentru ca s-a ridicat in picioare si a spus ca in gura avem dinti, nu?
Deja aberez aiurea si total deplasat de la subiect (semn ca nu mai am idei si ca e dimineata). 
                                                                            Deci, pana data viitoare...
Ceaules :]


4 comentarii:

  1. vai miru..m-ai dat pe spate cu inteligenta ta sh descrierea ta despre mine....bn ca esti u mare desteapta....

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. U ce ai face daca s-ar apuca sa scrie prostii sh minciuni despre tn pe blog?

      Ștergere
    2. Hai sa ne batem cu cartofi sa vedem cine are dreptate! <3

      Ștergere