duminică, 1 aprilie 2012

Tembelizorul si minunile lui.

     Dupa ce a mai trecut juma` de an de la ultima postare, m-a traznit si pe mine plictiseala. Si acuma romana cu ce-l doare... ca pana la urma cartilea alea erau doar ca sa para ca nu stam prea mult sa ne belim ochii inflamati la o cutie colorata supranumita si "tembelizor". 
     Sa incepem cu cea mai interesanta parte din toate imaginile alea....RECLAMELE. 
*Alea de pe Kanal D (deci cu 'K', clar?) in care in mijlocul publicitatii iti tranteste in fata un avertisment format din 3 cerucri colorate ca alea de la stiri care se tot invart, "E timpul pentru publicitate!" You don't say! Adica cine si-ar fi dat seama ca e publicitate?! Si eu care puteam sa jur ca tanti aia cu proteza juca in Twilight...
*Cum sa o uitam pe minunata tanti de la radio (mai nou si la TV cu alte 'forme') care in fiecare dimineata nu are altceva mai bun de facut decat sa si-o traga cu postasu sub pretextul ca si-a cumparat pomelo...sau prezervative noi (da a parasit-o sotu`) la doar 3,99 lei! Da exact la doar 3,99 lei! Dar nu va vine sa credeti!? Intr-adevar, este doar 3,99 lei! 
                Ho omule! ca nu-s surda! Si asa n-am inteles io niciodata faza cu -,99 lei. Da` daca mi-o mai repeta de 5 ori pe bune ii bag pomelo ala pe gat! "Doar acum poti primii inapoi un ban la fiecare bon cu valoare de peste 2000 de lei!"
*Aha, totusi ultimul anunt pare familiar? Ce ziceti de minunatele saltele dormeo! Dupa 3 luni de la achizitionare o sa preferati sa dormiti pe minunatul parchet! Dar stati! Daca sunati acum aveti livrarea gratis si va luam si vechea saltea pentru a schimba 3 scame din ea si a zice ca e noua! Eu inca nu sunt convinsa daca aia e reclama sau un mini teleshoping...*inca in stadiu de examinare*
*"Dedeman! Dedicat planurilor tale!" Da` de unde stii tu pitic mic de pe creieri care-s planurile mele, ha? SUA a angajat mai nou pitici de gradina cu sapca portocalie pe post spioni guvernamentali? Poate muschii mei dorsali planuiesc deodata sa se ridice din pat, sa aduca niste cola si sa asasineze presedintele (nu ca ar fi asa mare tragedie) Ce zici? Te mai dedici si in asta? 
Tu stergi praful zilnic, el doar de ziua ta? Schimba macar mobila!
*mostra de inteligenta marca Dedeman*
Da poate pe el il doare in cot de cate ori sterge ea prafu pe zi sau de cate ori face un "senvis" care ramana sa creasca ciuperci din el fix pe comoda aia nou atat de curata incat poti sa joci X si O in praful de pe ea.
*CEC Bank...O reclama mai veche care isi bate joc de tot ce inseamna Phoenix. Nu ca ar fi singura de genu asta de la baca cu pricina da asta te face sa mai vezi odata ce ai mancat la pranz, mic-dejun...pranzul de ieri, ma rog ati prins ideea! 
Deci o gloata de cocalari cu freze de pokemoni plus alta tona de pitipoance cu decolteu` pana la buric incep sa cante Andrii Popa... Ajung cocalarii sa se uite pe net la reclame si sa intrebe "Ce mijto e melodhia da shin o canta??????????" Idee de premiul nobel, m-am ce zice! O-O
*Si ultima dar nu cea din urma...(pe bune, la ce se refera mai exact replica asta?) BUCOVINA! Nu trupa...ce apa minerala carbogazificata Bucovina! Plina de urma de nitrati (NO3) pe pe care tanti Smaranda le strecoara cu grija la fiecare inghititura!  Da` hai ca ai vazut si tu ninjalau ala in portocaliu care a ajuns de la Dragonu Rosu direct in poarta la nea Vasâli. Si cum nea Vasâli e om de dreaba la primit la el cu conditia sa-i taie mamaliga. In cele din urma ninjalau a trebuit sa bea o gura zdravana, romaneasca din apa aia din traista lu` Vasâli ca sa poata fi 'Perfect echilibrat'. Acum a putut taia manaliga. Amin! w-w Si doamne ai mila de pupilele mele sensibile la prostie. 
Ce treaba are ninjalau ala cu mos Vasali si baba Frosa!? De ce a plecat el de la Dragonu Rosu?
Si mai ales de ce mos Vasali poarta apa bucovina *cu nitrati* dupa el, cand avea un ditamai lacu langa casa ceea ce => ca si o ditamai fantana langa casa. 
                                     Intrebari vesnic fara raspuns...O-O (pacat doar ca prostia se plateste si deci prin urmare au mai dat si bani pe aparitia chestiei aleia pe micile ecrane, tristus.)


Ceaules  m.m

Un comentariu: